Troman användardagar 27-28 april 2022

Nu håller vi tummarna att vi kan genomföra användardagarna i slutet av april igen.

Vi ser fram emot att få visa er vad som har utvecklats i Troman och Valman sedan sist, och framför allt ser vi fram emot att träffa er och ta del av diskussionerna och era förslag och idéer. Ni som har varit med tidigare kommer att känna igen er med upplägget på Sankt Jörgen Park Resort, vårt mål är att vi ändå ska lyckas överraska med något nytt både gällande Troman och våra användardagar.

Det händer mycket spännande i Troman just nu som vi kommer berätta mer om, förutom utveckling av nya funktioner i Troman, Publik, Lön och Valman efter er feedback, så utvecklar vi vår nästa modul Troman Politiker. Med Politiker digitaliserar vi närvaroregistrering och ersättningsanspråk, som idag oftast hanteras manuellt, och som är väldigt efterfrågat av er användare och era förtroendevalda. Det kommer också vara ett stort fokus under användardagarna på Val 22, med utbildning och tips på en effektiv Troman-användning inför valet och den nya mandatperioden.

Troman användardagar kommer även bjuda på en hel del nätverkande – användardagarnas kanske mest uppskattade del. Mixen av deltagare sett till geografi, arbetsområden, samt erfarenhet i Troman bjuder på bra utbyten och flera nya kontakter. Sedan brukar vi ha väldigt trevligt också, inte minst under kvällens middag.

Som vanligt kommer vi att hålla till på Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg med sin utmärkta mat, boende och tränings- och spa-anläggning. Preliminärt startar vi kl. 09:00 27/4 och avslutar omkring 16:00 28/4.

Programpunkter – urval

  • Nyheter i Troman, Publik, Lön, API och Valman.
  • Grupparbete – Idéer för nya funktioner och förändringar.
  • Frågestund, användartips och utbildning.
  • Troman Politiker och Val 22
  • Inspirerande föredrag

För mer information så maila robert@troman.se